PLATBA NA DOBIERKU

AKU Ručný vysokotlakový čistič + 2 BATÉRIE

Je vhodný na auta, zahradní nábytek či dlažbu. Je dodáván se dvěma bateriemi. Součástí čističe je sifonová sada, díky které můžete čerpat z jakéhokoli zdroje čerstvé vody.

ZĽAVA 70%
pre nasledujúcich 6 objednávok

79€

namiesto 169,99€

+ Náhradná batéria

Akumulátorový tlakový čistič s 2 batériami je vysoko účinný a praktický prístroj na čistenie a umývanie vozidiel bez nutnosti použitia zdroja energie alebo trvalého pripojenia k sieti.

Autoumyváreň využíva pokročilú technológiu a vysokotlakový prúd vody na odstránenie nečistôt, prachu, blata a iných nečistôt z vonkajších povrchov vozidla. Je všestranný a možno ho použiť na umývanie karosérie, ráfikov, okien a iných častí auta.

Navyše túto autoumyváreň na batérie možno použiť aj mimo domova, napríklad na umývanie bicyklov, záhradného nábytku alebo iných predmetov, ktoré si vyžadujú dôkladné čistenie.

✅RÔZNORODÉ POUŽITIE

Aku ručný vysokotlakový čistič je možné použiť na rôzne povrchy, ako sú fasády, záhrady, automobily, atď. Je vhodný na upratovanie rôznych plôch a povrchov, kde je potrebný silný prúd vody.

✅ŽIADNE KÁBLE A KÁBLE

Vďaka pribalenej batérii sa už nemusíte obávať dĺžky kábla ani prístupu k elektrickej zásuvke. Práčku sa môžete voľne pohybovať a používať kdekoľvek, v interiéri aj exteriéri.

✅ Pohodlná manipulácia

Tlaková umývačka je ideálnym nástrojom na čistenie áut, bicyklov, záhradného nábytku, chodníkov, fasád budov alebo na polievanie trávnika.

+19,725 Pozitívnych Hodnotení

Hodnotenie recenzií (4,9/5)

5/5
4/5
3/5
2/5
1/5
Adámek H.
“Dorazil včas, povedal by som, že skvelý produkt, môžem zaručiť, že robí svoju prácu dobre. Mám čln 🚤 a keď ho musím umyť som naozaj rád, pretože výdrž batérie je veľmi dlhá, odporúčam každému 🙂”
Nákup overený 24/07/2024
Ivánek M.
“Kúpil som si tento tlakový čistič pre svoje auto a nemôžem byť šťastnejší. Ľahko sa používa, nepotrebujem žiadne elektrické pripojenie a batéria vydrží dlho. Použil som ho aj na čistenie terasy a bazéna a odviedol fantastickú prácu.”

Nákup overený 15/06/2024

Milica T.
“S touto tlakovou umývačkou som veľmi spokojný. Batéria vydrží veľmi dlho, prúd vody je silný a čistenie naozaj efektívne. Používam ho na čistenie okien a stien v domácnosti a nemôžem byť šťastnejší. 👍🏻👍🏼”

Nákup overený 04/07/2024

Balíček obsahuje:

79€
namiesto 169,99€

DOSTUPNOSŤ ZÁSOB
👉Na sklade zostáva posledných 13 kusov!
VYPLŇTE SPRÁVNE FORMULÁR A PRODUKT DOSTANETE DOMOV:

Thanks to our e-commerce platform, you can shop reliable and affordable products that enrich your everyday life.

Customer Care

Claims & Refunds
FAQs
Track my order
Contact us
Email: [email protected]

Address: Via Arcibaldo 558, Morelli sardo, PG 69445

© [2024] All rights reserved. Saldipertutti – Via Arcibaldo 558, Morelli Sardo, PG 69445.