📦 -74% POPUSTA 🚚 PLAĆENJE POUZEĆEM

PRIJENOSNI KLIMA 3 U 1, BEZ VANJSKE CIJEVI

štedi 90% na računu

PROMO -74%

99€

umjesto 239,99€

INOVATIVNI PRIJENOSNI KLIMA UREĐAJ BEZ CIJEVI

Možete ga koristiti kao prijenosni klima uređaj, ventilator i pročišćivač zraka. Osigurava svježinu prostora, atomizira i ovlažuje zrak, te smanjuje alergene, prašinu i dim.

Uštedite vrijeme i novac: Zaboravite na tradicionalne i neugodne klima uređaje s vanjskim motorima i ispušnom cijevi koji povećavaju račune!

Rezultat je 100% jamčen! Isprobajte ga 60 dana!

UŽIVAJTE U HLADNOSTI U SVOM DOMU BEZ TRIŠENJA STRUJE

✅ 4 NAČINA U 1

Ovaj mobilni klima uređaj ima četiri glavne funkcije, uključujući hlađenje zraka, ventilaciju, odvlaživanje i način mirovanja. Idealan dodatak za svaki dom – ured, posebno ljeti! Koristite tihi način rada tijekom vrućih i nemirnih noći, način rada se malo po malo isključuje i tako sprječava prehlade.

✅ HEPA FILTER

Hvata najsitnije čestice, osiguravajući čist i dezinficiran zrak u svakom trenutku. Još jedna atraktivna značajka je integrirani sustav samopražnjenja, jer se klima uređaj ne mora prazniti prilikom hlađenja i može uštedjeti do 90% energije.

✅ SMANJENA POTROŠNJA ENERGIJE

Osvježite se uz minimalnu potrošnju energije. Mobilni klima uređaj opremljen je finim filtrom. Dok uživate u hladnom zraku, klima uređaj također pomaže filtrirati prljavštinu i bakterije iz zraka. Sa svakim dahom koji udahnete, osjećat ćete se osvježeno i okrijepljeno!

ŠTO GA ČINI JEDINSTVENIM?

PRIJENOSNI KLIMA UREĐAJ

TRADICIONALNA LEPEZA

+19.725 Zadovoljne mušterije

Stopa zadovoljstva 98%

5/5
4/5
3/5
2/5
1/5
Matej R.
“Lako se postavlja i ima kompaktan dizajn koji se savršeno uklapa u moj prostor. Njegova funkcija hlađenja je snažna i uspijeva održati prostoriju hladnom čak i tijekom najtoplijih dana. Također mi se jako sviđa njegov način odvlaživanja, koji eliminira višak vlage u zraku. Bilo je to veliko ulaganje u moju ljetnu udobnost.”
Potvrđena kupnja 18/08/2024
Lucija M.
“Ovaj prijenosni klima uređaj je jednostavno nevjerojatan! 😍 Mogao bih se zbog vrućine oprostiti od besanih noći. Također mi se sviđa činjenica da ima filter koji pročišćava zrak, čini okoliš zdravijim i smanjuje alergene. Lako se premješta iz sobe u sobu i ne zahtijeva kompliciranu instalaciju. 👍🏻”
Potvrđena kupnja 29/07/2024
Ivan T.
“Kupio sam ovaj prijenosni klima uređaj i bio sam impresioniran njime. Njegov snažan rashladni kapacitet je nevjerojatan i uspijeva održati željenu temperaturu u kratkom vremenu. Također je vrlo tih, što je veliki plus kada je u pitanju noćni odmor ili fokus tijekom dana. Također mi se sviđa što ima programibilni timer, što mi štedi struju. To je praktično i svestrano rješenje za suočavanje s ljetnim vrućinama bez obavljanja složenih instalacijskih radova. Preporučuje se!🔝👍🏼”
Potvrđena kupnja 06/06/2024

Evo što ćete dobiti kada naručite danas

zadnjih 5 komada na stanju

99€

umjesto 239,99€

Ispunite obrazac
i mi ćemo Vas nazvati:

Često postavljana pitanja

1. Mogu li platiti pouzećem?
Naravno, možete platiti direktno prilikom dostave paketa pouzećem: najsigurniji način kupnje putem interneta.

2. Tko se brine o isporukama?
Isporuke se vrše od ponedjeljka do petka (uključujući) ekspresnim dostavljačima.

3. Mogu li izvršiti povrat?
Apsolutno da, prijavljivanje problema na koje ste naišli i čekanje autorizacije povrata koja se odvija u roku od 14 dana od primitka paketa. Povrat će biti trenutan.

4. Kako vas mogu kontaktirati nakon što naručim?
Pronađite poveznicu za kontakt na dnu stranice

Thanks to our e-commerce platform, you can shop reliable and affordable products that enrich your everyday life.

Customer Care

Claims & Refunds
FAQs
Track my order
Contact us
Email: [email protected]

Address: Via Arcibaldo 558, Morelli sardo, PG 69445

© [2024] All rights reserved. Saldipertutti – Via Arcibaldo 558, Morelli Sardo, PG 69445.